Вибираємо колірну гаму для прикраси залу на весілля

Вибираємо колірну гаму для прикраси залу на весілля
Опубліковано 09.09.2022

Одним із перших питань, які виникають під час обговорення весільного оформлення, є його кольорова гама. Вибравши відповідну колірну гаму, можна надати святу певних ноток і викликати в душі ті відчуття, які вам хотілося б, щоб вони відчули. Зазвичай для прикраси залу на весілля використовують червоний, рожевий, золотий та білий.

Червоний

Червоний традиційно вважається кольором пристрасті та палкого кохання, саме тому він частіше за інших використовується для прикраси залу на весілля. Червоний колір збуджує, а значить, вам і вашим гостям хотітиметься веселощів та розваг: запальних танців, активних ігор, змагань. Червоний привертає до себе увагу, тому всі декоративні елементи цього кольору мимоволі притягуватимуть до себе погляди і мають виглядати бездоганно (це може бути серце або арка з повітряних куль). За допомогою червоного легко розставити акценти, звернувши увагу гостей туди, куди б вам хотілося. Вибираючи цей колір для весільного оформлення, потрібно мати на увазі, що він важкий – якщо його занадто багато, він може викликати роздратування та запальність, а їх вам на весіллі не треба. Тому не слід допускати його надлишку, його потрібно розбавляти іншими кольорами. Червоні повітряні кульки добре поєднуються з білими кулями, також можна використовувати елементи із золотистих кульок.

При оформленні зали немалу роль відіграє також колір скатертин, чехів на стільці, гардин та штор. Вони повинні гармоніювати з інтер’єром приміщення та повітряним декором. Можна також використовувати додаткове драпірування таканню, воно добре поєднується з прикрасами з повітряних куль.

Фото приклади:

Рожевий

Рожевий асоціюється з ніжністю та романтикою. Це легкий і трохи дурманливий колір. Він символізує закоханість та жіночність. Якщо використовувати рожевий для прикраси зали, потрібно бути готовим до того, що гостям захочеться більше повільних танців, ліричних пісень, романтичних слів.

Фото приклади:

????????

????????????????????????????????????????????

Золотий

Золотий – змішаний колір, він є поєднанням жовтого та помаранчевого. Це символ розкоші та багатства, який говорить про ваш достаток, аристократичність та шляхетність. Якщо розглядати золотий через призму жовтого та помаранчевого, то можна сказати, що це легкий теплий сонячний колір, що символізує насолоду, радість, свято, життєвість, рух. Однак не варто допускати надлишку золотого у весільному оформленні. Коли його занадто багато, створюється відчуття помпезності та хвастощів. Головне – поміркованість. Золотисті кульки можна поєднувати з білими, пурпуровими, червоними, помаранчевими, блакитними та бірюзовими. Але не забувайте, що для прикрашання зали бажано використовувати повітряні кульки не більше трьох кольорів.

Фото приклади:

Фіолетовий, бузковий

Фіолетовий – таємничий та трохи містичний колір. Він асоціюється з чарами і чарівністю. Хочете, щоб ваше весілля схоже на казку? Тоді вибирайте фіолетовий. Тільки майте на увазі, що він важкий, не перестарайтеся з його використанням. Якщо є бажання зробити ваше весілля ще більш магічним, замовте повітряні кулі, що світяться. Випромінюване ними загадкове світло перенесе вас і ваших гостей у світ чудес і таємниць.

Фото приклади:

??????????????????????????????????????????????????????????

Зелений

Зелений колір можна не часто зустріти на весіллі, напевно, тому що він дуже заспокійливий і заспокійливий. Цей колір спокою та світу. Він асоціюється з образами природних мотивів – лісами, полями, водоймами, галявинами. Зелений має властивість освіжати приміщення та гармонізувати простір. Це колір весни, нового життя, безмежної енергії, зростання та розвитку. Якщо ви хочете, щоб ваше весілля пройшло спокійно, вибирайте зелений для прикраси.

Фото приклади:

Синій

Синій колір безтурботного спокою. Це важкий строгий колір, що асоціюється із всесвітом, космосом, вночі, тишею. Він висловлює єднання, тісний зв’язок. У народі вважається кольором вірності.

Фото приклади:

Блакитний

Блакитний колір символізує чистоту, сталість та ніжність. Це легкий, спокійний колір безтурботності та безтурботності. Асоціюється із небом, водою, повітрям. Він спонукає до безтурботних веселощів, тому гості будуть почуватися комфортно і невимушено.

Фото приклади:

Бірюзовий

Бірюзовий – це світлий синьо-зелений колір, що асоціюється з природними образами. Він вважається дуже холодним і тому його добре використовувати для прикраси весілля в спеку – таким чином можна оптично створити прохолоду, що освіжає. А от у холодну пору року його краще не використовувати, особливо якщо в залі прохолодно. Бірюзові кульки добре поєднуються з безліччю різнокольорових кульок.

Фото приклади: