8 ідей, щодо прикраси свят з використанням гелієвих куль

8 ідей, щодо прикраси свят з використанням гелієвих куль
Опубліковано 09.09.2022

Завжди приємно порадувати себе, близьких людей чи друзів чимось чарівним та незвичайним. Гелієві кульки – це чудова можливість зробити несподіваний сюрприз. Наразі жоден захід не обходиться без “повітряного” оформлення. Неповторна урочиста атмосфера гарантована.

Щоб життя не здавалося сірим і похмурим, а свята проходили яскраво та весело, потрібно вміти відпочивати – красиво та зі смаком. Прикраса простору, де планується провести урочистість, – це вже запорука гарного настрою у всіх гостей. То як зробити ефектний і в той же час не дуже дорогий декор в приміщенні і не тільки? Звичайно, в цьому вам допоможуть улюблені повітряні кулі, наповнені гелієм. А фахівці нашої студії аеродизайну «AEROSTUDIO» підкажуть, як правильно підібрати колірну гаму та запропонують масу ідей щодо вибору композицій із кульок.

Завжди приємно порадувати себе, близьких людей чи друзів чимось чарівним та незвичайним. Гелієві кульки – це чудова можливість зробити несподіваний сюрприз. Наразі жоден захід не обходиться без “повітряного” оформлення. Неповторна урочиста атмосфера гарантована.

Нижче ми розглянемо приклади з наочними фотографіями та, можливо, якась ідея вам сподобається.

  • Кульки під стелю

Літаючі кульки під стелею виглядають просто приголомшливо. Вони зроблять ошатним будь-яке приміщення. Такий декор підійде під час оформлення весіль, корпоративів, випускних, а також днів народження. Ну а гостям буде дуже приємно забрати з собою частинку свята у вигляді повітряної кулі.

Ось ще цікавий задум – прив’язати до стрічки якусь записку, побажання чи фотографію. Можна, наприклад, влаштувати вечір приємних спогадів для коханої людини.

  •  Величезні кулі

Величезними за розміром кулями можна прикрасити зал, так і зробити подарунок у вигляді букета. Ще такі кулі ефектно виглядатимуть на знімках. Можна влаштувати цілу фотосесію.

  •  Різні фігури

Такі оригінальні композиції стануть чудовою прикрасою будь-якої тематичної вечірки.

Щоб порадувати та здивувати свого малюка, зробіть йому такий легкий подарунок. Він буде щасливий побачити вдома своїх улюблених мультиплікаційних героїв і навіть зможе з ними пограти.

  • Букети та композиціїУсім без винятку та в будь-якому віці приємно отримувати несподівані сюрпризи. Можна здивувати кохану людину чи хорошого друга, подарувавши їй незвичайний букет або композицію з гелієвих куль. Не бійтеся бути оригінальними!

  • Прикраса весільної машиниВесілля – це такий особливий день, коли вся увага звернена до нареченого. І хочеться, щоб все виблискувало розкішшю та виглядало неповторно. Все починається з того, що наречений приїжджає за нареченою на автомобілі та везе її до РАГСу. Машину просто необхідно прикрасити та цікавіше зробити це гелієвими кульками. Це створить атмосферу легкості та підкреслить урочистість моменту.

  •  ЛанцюжкиЛанцюжки з кульок, наповнених гелієм, широко використовуються при оздобленні багатьох урочистих подій. Вони можуть бути виконані в один або кілька рядів з куль. Припустимо, на весіллі можна вишукано оформити простір за столом молодят.

  • Кулі, що світятьсяЗа допомогою таких дивовижних світлокульок створюється чарівна і навіть магічна атмосфера вечора. Також море романтики забезпечене. Це досить нова ідея, так що сміливо можна розраховувати на подив і радісні вигуки гостей.

  • Запуск кульЦе неймовірно красиве видовище! Прекрасним завершенням вечора буде політ куль у небо. Таке запам’ятається всім і надовго, нікого не залишивши байдужим. Заряд позитиву зашкалюватиме.

Можливо навіть влаштувати барвистий феєрверк із миготливих кульок.

Якщо ви надихнулися ідеями і вже вирішили влаштувати чарівне повітряне свято, тоді телефонуйте нам прямо зараз і ми втілимо в життя будь-яку вашу витівку.