Романтичні подарунки з повітряних куль

Романтичні подарунки з повітряних куль
Опубліковано 10.09.2022

Який подарунок вважатимуться романтичним? Це можуть бути як якісь матеріальні речі (квіти, ювелірні прикраси, парфуми, милі м'які іграшки, декоративні предмети ручної роботи), так і нематеріальні (похід на концерт, в кіно, політ на повітряній кулі, прогулянка на катері, фотосесія тощо) .). Ідеальним у всіх відношеннях подарунком є повітряні кулі. Вони виконують дві функції – і подарунок, і декор.

Коли наближається якесь свято, завжди постає питання подарунків. Якщо колегам по роботі можна подарувати якусь символічну дрібничку, то коханій чи коханому хочеться подарувати щось таке, бажано оригінальне та романтичне. Якщо йдеться про День святого Валентина, річницю знайомства чи весілля, то без романтичного подарунка взагалі не обійтися. Але й інші свята (день народження, 8 березня, Новий рік) для закоханих – чудова можливість вкотре нагадати про свої почуття та влаштувати романтичне побачення.

Отже, який подарунок вважатимуться романтичним? Це можуть бути як якісь матеріальні речі (квіти, ювелірні прикраси, парфуми, милі м’які іграшки, декоративні предмети ручної роботи), так і нематеріальні (похід на концерт, в кіно, політ на повітряній кулі, прогулянка на катері, фотосесія тощо) .). Ідеальним у всіх відношеннях подарунком є ​​повітряні кулі. Вони виконують дві функції – і подарунок, і декор.

Коробка-сюрприз

Всі люди, як правило, люблять сюрпризи. Особливо закохані – вони такі сентиментальні! Уявіть, як здивується друга половинка, коли побачить перед собою величезну красиву коробку. Чим більше вона буде, тим більше припущення виникне в голові вашого обранця чи обраниці. Але в коробці буде захований не звичайний подарунок, а повітряний! Як тільки коробка відкриється, з неї вилетить кілька десятків гелієвих кульок. Такого зазвичай ніхто не чекає, тому всі щиро дивуються. За бажання, звичайно, в коробку можна сховати і ще щось – отримати хорошу річ у подарунок завжди приємно. Це посилить ефект від сюрпризу. Щоб кульки не полетіли в небо, їх можна прив’язати довгими стрічками. Це вже вирішувати вам – поспостерігати за кулями, що відлітають у блакитну височінь, дуже романтично.

Незвичайний букет

Жінкам прийнято дарувати квіти, причому і з приводу, і без приводу – можна й просто так, у звичайний будній день. Тому за своє життя представниці прекрасної статі одержують чимало живих квітів. Бажаєте здивувати? Тоді замовте букет із повітряних куль. Імовірність, що вашій обраниці раніше вже доводилося отримувати такий презент, невелика, тому у вас є чудовий шанс виявити неординарність та зробити справжній сюрприз.

Подарунок у кулі

Хочете подарувати м’яку іграшку, але боїтеся, чи це не виглядатиме банально? Замовте шар-сюрприз. Це така велика надувна куля, всередину якої можна сховати милого ведмежатку або зайчика і в добавку наповнити його різними приємними дрібницями: конфетті, маленькими кульками, мішурою, любовними записками… Щоб дістати подарунок, потрібно підірвати кулю. Це завжди викликаємо масу приємних емоцій і залишає після себе нагадування про ваш сюрприз у вигляді розкиданих по всій кімнаті куль і папірців з вашими освідченнями та компліментами. Потім вони ще довго будуть перебувати в найнесподіваніших місцях і радувати вашу другу половинку ніжними словами.

Зв’язування кульок з гелієм

Величезна зв’язка гелієвих куль (круглих або у формі сердець) виглядає дуже романтично, особливо якщо доставити її до місця призначення незвичайним способом – наприклад, запустити на мотузку до вікон вашої другої половинки. Погодьтеся, більшості людей таке доводиться бачити лише на екранах телевізорів.

Хмара з куль можна подарувати сама по собі або прив’язати її до упаковки з подарунком. Що б ви не подарували, в такому повітряному супроводі річ сприйматиметься зовсім інакше і 100% сподобається своєму новому господареві. А ще подарунок (велику грошову купюру, можна сховати в саму кулю (тільки дивіться, щоби не полетів!).

Прикраса кулями

А тепер поговоримо про нематеріальне. Що стосується романтики, то нематеріальні подарунки в цьому плані навіть кращі за матеріальні, оскільки дозволяють вам яскравіше висловити свої почуття і дають більше простору для творчості.

Бажаєте організувати романтичний вечір? Замовте заздалегідь оформлення квартири кулями. Для цієї мети можна використовувати як просто гелієві та повітряні кульки, так і різні фігури та композиції з них. Для створення інтимної обстановки особливо добре підходять кульки, що світяться – вони випромінюють дуже м’яке і трохи магічне світло. У спальні можна прикрасити ліжко, розклавши на ній кульки. На видному місці можна розмістити велике серце чи панно.

Можна прикрасити кулями та вулицю, наприклад, замовивши напис із повітряних куль “Я тебе люблю”.

Пропозиція руки і серця

Якщо ви ще не одружені, у вас є можливість зробити оригінальну пропозицію руки та серця. Ось така коробочка з кільцем скаже все сама за себе, але й про справжнє колечко не забудьте.

Якщо якась із наведених вище ідей вам сподобалася, наша студія аеродизайна  із задоволенням допоможе її реалізувати. Ми працюємо по всьому Києву та готові доставити ваш сюрприз у будь-який час дня та ночі у будь-яку точку міста (а за домовленістю та за його межі). Звертайтесь!