«Повітряні» ідеї для вашого дівич-вечора

«Повітряні» ідеї для вашого дівич-вечора
Опубліковано 09.09.2022

Ваш коханий зробив вам пропозицію, і тепер усі ваші думки зайняті підготовкою до весілля? Не забудьте про дівич-вечір - вашу останню вечірку в статусі незаміжньої жінки. Організуйте посиденьки з подружками і порадуйте від душі. Зробити цей день незабутнім вам допоможуть повітряні кулі.

Ваш коханий зробив вам пропозицію, і тепер усі ваші думки зайняті підготовкою до весілля? Не забудьте про дівич-вечір – вашу останню вечірку в статусі незаміжньої жінки. Організуйте посиденьки з подружками і порадуйте від душі. Зробити цей день незабутнім вам допоможуть повітряні кулі.

Прощання з дівочим прізвищем

Морально підготуватися до весілля та майбутніх змін у житті допоможе символічне прощання з дівочим прізвищем. Зробити це можна різними способами, але на наш погляд, найкрасивіше і романтичніше за все – випустити гелієві кулі з вашим прізвищем у небо.

  • Варіант 1.

Замовте зв’язку кульок з гелієм і прив’яжіть до неї паперову гірлянду з вашим дівочим прізвищем, як показано на фото. Літери можуть бути написані на папері або вирізані з нього.

  • Варіант 2.

Зробіть горизонтальний напис із вашим прізвищем із щільного картону або пінопласту і прив’яжіть до нього гелієві кульки в такій кількості, щоб він гарантовано злетів у небо. Чим важчий матеріал, тим більше куль вам знадобиться.

  • Варіант 3.

Напишіть своє дівоче прізвище прямо на кулях. Одна куля – одна літера. Роздайте їх подружкам і на рахунок “Три!” дружно відпустіть кулі у небо.

  • Варіант 4.

Прив’яжіть до кожної кульки по одній літері з вашого прізвища, вирізаної з картону або пінопласту. Вибудуйте подружок у ряд, вручіть кожній по кульці і попрощайтеся з дівоцтвом.

Фотосесія

Зберегти приємні спогади про дівич-вечора можна, організувавши фотосесію для себе та подружок. Замовте різнокольорові повітряні кулі та дайте волю фантазії! Вони зроблять ваші фото яскравими та барвистими. Особливо красиво виглядають великі кулі.

М’язистий чоловік

Найкращою окрасою дівич-вечора є, звичайно ж, красивий м’язистий чоловік. Мусить хтось розбавити жіночу компанію! Але йдеться не про якогось танцюриста, як ви одразу подумали. Ні, навіщо ж давати нареченому привід для ревнощів! Замовте чоловіка з повітряних куль – він стане родзинкою вечора та справжньою інтригою. Адже якщо сказати подружкам, що на дівич-вечорі на них чекає зустріч із накачаним суперменом, вони напевно подумають про танцюриста і дуже здивуються, побачивши там такого красеня. Крім того, з ним можуть вийти дуже цікаві фотографії.

Чоловіка з повітряних куль можна також піднести нареченій як подарунок на дівич-вечір, обігравши це відповідним чином. Повеселяться всі – навіть наречений, який напевно захоче познайомитися з тим “негідником”, який хизувався своїми м’язами перед його коханою.

За допомогою повітряних куль можна прикрасити не тільки дівич-вечір, а й усе весілля. Але це окрема тема розмови. Які варіанти весільного оформлення, дивіться тут.