Доставка повітряних куль

Доставка повітряних куль
Опубліковано 09.09.2022

Найпростіший і доступний спосіб отримати гарний настрій та яскраві емоції – це замовити повітряні кульки. На сьогоднішній день такий вид декорування є найпопулярнішим. І це не дивно, тому що за допомогою повітряних прикрас можна влаштувати справжню казку як для маленької непосиди, так і для дорослої людини.

Коли та куди здійснюється доставка?

Доставку повітряних куль можна замовити у будь-який день тижня та у будь-який час доби. Ми працюємо цілодобово та без вихідних. Ми доставляємо кульки в різні райони Києва, такі як Оболонь, Борщагівка, Троєщина, Нивки, Комсомольський масив, Святошин, та й взагалі в будь-яку точку міста, чи то правий, чи лівий берег.

Як зробити замовлення?

Якщо у вас планується важливий захід і ви хочете підібрати та продумати прикраси для урочистостей, то, звичайно, краще замовити доставку куль заздалегідь, бажано за 2-5 днів. Зателефонувавши нашим фахівцям, ви можете задати будь-яке питання, що вас цікавить, і точно домовитися про час доставки. Ми також приймаємо термінові замовлення. Ситуації бувають різні і іноді просто не вдається зробити замовлення завчасно. Ми з розумінням ставимося до кожного клієнта та намагатимемося задовольнити будь-яке бажання. Можливо, вам захотілося зробити несподіваний сюрприз зараз? Тоді дзвоніть і ми вам допоможемо!

Які варіанти доставки?

Варіантів може бути безліч. Все залежить від приводу, бажання та фантазії. Повітряна куля – це вже позитив. І навіть маленька зв’язка з куль, подарована просто так у звичайний буденний день, буде напевно прийнята із захопленням.

Букет із кульок. Такий сюрприз може стати приємним доповненням до основного подарунка. Цією незвичайною квіткою можна порадувати кохану людину з приводу і навіть просто так, висловивши таким чином свою увагу.

Цифри. Серця. На 8 березня можна здивувати жінок подарунком із кульок у вигляді вісімки. На 14 лютого друга половинка буде в захваті від барвистого серця – символу кохання.

Фігури із ШДМ (кульки для моделювання). Майстри своєї справи здатні створити будь-яку постать. Це можуть бути чоловічки-школярі, герої з улюблених мультфільмів, ляльки, машинки та все, що завгодно. Таку тематичну композицію можна подарувати на будь-яке свято. Наприклад, на народження дитини цікавим подарунком буде повітряний малюк, коляска чи лелека.

Новорічні атрибути .
Бути оригінальним – це модно. Щоб новий рік став по-справжньому чарівним, замовте ялинку з повітряних кульок, а дитину порадуйте незвичайним Дідом Морозом та Снігуронькою.

Фольговані фігури.
На дитячий День Народження просто необхідно запросити коханого казкового персонажа. Ходяча постать із фольгованих куль подарує радість маленькому чаду, і малюк надовго запам’ятає цей день.

Jpeg

Кульки з логотипом або малюнком.
Роздача кульок із логотипом компанії – це дуже ефективна реклама. Ну, а отримати в подарунок кулю з гарним малюнком буде радий кожен.

Повітряна куля для пакування подарунка.
Існують спеціальні кулі з широким шийкою, всередину яких міститься подарунок. І це буде вже не банальний пакувальний папір із бантиком, а ексклюзивно оформлений подарунок. Також всередину великої кулі можна покласти багато маленьких кульок і вийде сюрприз. Його дуже люблять замовляти батьки діткам на свято. Такий шар-сюрприз стане чудовим завершенням вечора, малюки отримають масу задоволення.

Які кулі використовуються?

Ми використовуємо лише високоякісні латексні та фольговані кулі, перевірені на ділі.

Вони бувають різні за формою:

  • круглі;
  • витягнуті;
  • краплеподібні;
  • фігурні.

Якість багато в чому залежить від виробника.
Розмір кулі може бути будь-який: 9, 10, 12, 14, 16, 18 і т. д. дюймів.
Кулі бувають 3 колірних категорій: пастель, неон та металік. Вибір кольорів величезний. Ще бувають кулі, виготовлені за спеціальною оригінальною технологією, де використовуються різні пігменти, що створюють мармуровий ефект.

Яка довговічність у кульок?

Щоб повітряні кульки прожили якнайдовше, слід виключити:

  • різкі перепади температури;
  • контакти з гострими предметами та забрудненими поверхнями;
  • пряма дія ультрафіолетових променів (вони скорочують термін служби куль).

Розмір теж важливий і чим більше кулька, тим довше вона зберігатиме форму. Латексні кулі можуть літати до 17 години. А кулька, оброблена спеціальною рідиною HI-FLOAT, радуватиме вас до 3-х діб. Фольговані кулі можуть літати понад 14 днів.

Радуйте себе та близьких вам людей! Замовляйте кульки в AEROSTUDIO з доставкою в будь-яку точку Києва. У нас ви знайдете кульки на усі випадки життя.