Панно з повітряних куль

Панно з повітряних куль
Опубліковано 09.09.2022

Найяскравішою та вражаючою композицією з повітряних куль є панно. Ця незвичайна конструкція вражає своєю красою. Повітряні кульки самі по собі несуть позитив, а якщо з них виконано напис чи навіть картину, то емоції гостей зашкалюватимуть.

Як виготовляється?

Даний вид роботи з виготовлення панно можна виконувати 3 способами:

  1. Кульки закріплюються на будь-якій основі. Це може бути гофрокартон чи пластик.
  2. Гірлянди з кульок з’єднуються у певній послідовності. Від способу плетіння залежить кінцевий результат. Навіть той самий напис може виглядати по-різному. Все залежить від майстра, який виконує роботу.
  3. Панно виготовляється на основі сітки.

Другий спосіб вигідніший з економічної точки зору, тому що не потрібно закупівля матеріалу на основу.

Зате перший спосіб має ряд переваг:

  • Панно зручно транспортувати, оскільки воно поділено на готові фрагменти.
  • За наявності основи виходять абсолютно рівні полотна потрібної форми.
  • Щоб уникнути помилок, можна заздалегідь зробити розмітку розташування кольорових кульок.
  • Досить легко замінювати елементи конструкції, що лопнули або здулися. Дуже актуально для великих композицій.
  • Найменша кількість часу витрачається на монтаж.

Третій спосіб виготовлення панно досить швидкий та недорогий.

Коли використовується?

Дуже часто повітряні композиції замовляють компанії на різноманітні презентації, свята, концерти, відкриття магазинів. З повітряних кульок виготовляється панно з написом або логотипом компанії, а може бути виконане просто у потрібній колірній гамі. Така конструкція виглядає дуже ефектно і пройти повз, не звернувши уваги просто неможливо.

На ювілей імениннику можна замовити шикарне панно із зазначенням віку чи імені, а також написати гарне побажання. Така композиція стане окрасою вечора і радуватиме гостей.

Народження дитини – це чудова подія для молодих батьків. І тут не обійтися без повітряних кульок. Мамі буде неймовірно приємно побачити таку незвичайну подяку від чоловіка, що любить.

Ну і звичайно, дитяче свято можна оформити неймовірно красиво. Діти дуже люблять повітряні кулі і все, що з ними пов’язано. День народження або ранок можна перетворити на справжню казку. Маленькі непосиди будуть у захваті і віддячать вам своєю любов’ю та гарним настроєм.

І це ще не повний перелік урочистих заходів, які можна прикрасити найкрасивішими панно з повітряних кульок. На будь-який випадок можна придумати щось незвичайне та цікаве. Телефонуйте у «AEROSTUDIO», консультуйтеся та замовляйте ексклюзивне оформлення для свят.