Найпопулярніші конструкції та композиції з повітряних куль, що використовуються для прикраси свят

Найпопулярніші конструкції та композиції з повітряних куль, що використовуються для прикраси свят
Опубліковано 09.09.2022

На сьогоднішній день існує безліч варіантів прикрас для свят. Це і драпірування тканиною, і флористика. Але найуніверсальніший і порівняно недорогий спосіб – оформлення урочистостей повітряними кулями.

Створення святкової атмосфери урочистої події – запорука гарного настрою всіх гостей. Звичайно ж, потрібно подбати про гарне оформлення приміщення, двору, вулиці чи фасаду будівлі. На сьогоднішній день існує безліч варіантів прикрас для свят. Це і драпірування тканиною, і флористика. Але найуніверсальніший і порівняно недорогий спосіб – оформлення урочистостей повітряними кулями. Звертаючись до нашої аеродизайної студії, ви гарантовано втілите в життя будь-яку, навіть найнеймовірнішу ідею. В «AEROSTUDIO» працюють справжні майстри своєї справи.

Каркасні фігури з повітряних куль

За допомогою каркаса можна створити складніший шедевр з повітряних кульок. Він є основою для всієї конструкції, до якої кріпляться кулі. Це можуть бути різні фігури, арки. Здебільшого такі постаті робляться великих заходів і вимагають багато часу виготовлення.

Безкаркасні фігури з повітряних куль

Ці різноманітні яскраві повітряні композиції перетворять будь-який захід на справжнє свято. Безкаркасні конструкції створюються виключно з повітряних кульок. Це може бути як простий букет, і різні арки, серця, гірлянди. Найчастіше використовуються латексні кулі. Але якщо планується вулична прикраса, то кулі потрібно обробити спеціальною рідиною, яка оберігає їх від впливу ультрафіолетових променів. Ще можна використовувати фольговані кулі. Вони більш стійкі до ультрафіолету, але й ціна у них вища.

Ниже мы рассмотрим различные воздушные конструкции и композиции, применяемые на праздниках и мероприятиях.

Фонтани з куль

Фонтани – це різні по кольоровій гамі кульки з прикріпленими стрічками, які розташовуються знизу вгору від невеликої стійки з грузиком (маленька кулька з піском або водою). Використовуються як окремий елемент прикраси або як доповнення до інших композицій. Можна дуже ефектно заповнити простір зали, розставивши яскраві фонтани різними кутами або розмістити їх по периметру. Фонтанчики підійдуть для оформлення весіллів, корпоративів, днів народження.

Гелієві ланцюжки

Гелієвий ланцюжок виглядає дуже елегантно і за рахунок простоти конструкції прикріпити його можна куди завгодно. Найкраще застосовувати дану прикрасу всередині приміщення, тому що на вулиці за рахунок вітру кульки можуть заплутатися. Ланцюжок можна зробити будь-якої необхідної вам довжини. Кулі можуть бути різних розмірів та кольорів. Така краса буде окрасою будь-якого заходу.

Арки з повітряних кульок

Наразі неможливо уявити випускний, весілля чи відкриття магазину без святкової повітряної арки. Вона може бути окрасою сцени, вхідних дверей, а також простору за столом молодят. Арка буває різних колірних варіацій, візерунок підбирається на будь-який смак. Подивитися можливі варіанти можна тут. Конструкцію можна оформити у вигляді кольорів. А дітям напевно сподобається арка, декорована казковими персонажами чи тваринами.

А ось ще незвична арка.

Повітряні цифри

Знаменну дату можна підкреслити яскравим барвистим декором у вигляді цифр із повітряних кульок. На дитячий День народження просто не обійтися без барвистих прикрас. А цифра, наприклад, у руках улюбленого героя приведе малюка у захват, і він напевно запам’ятає, скільки йому виповнилося років. До дня заснування компанії чи магазину можна замовити велику красиву цифру у відповідній кольоровій гамі. Для клієнтів це стане показником надійності.

Написи

На свято близької людини так хочеться висловити свої почуття словами. Можна зробити це незвичайним способом, замовивши фразу з повітряних кульок. Шикарно і незабутньо такий напис виглядатиме на вулиці і подарує море позитивних емоцій тому, кому він призначений. Також повітряними словами можна наголосити на важливості урочистої події. Зізнатися в коханні або зробити пропозицію та ще безліч різних приємностей можна написати у повітряній формі. Експериментуйте та отримуйте заряд позитиву!

Фантазія наша не обмежена і можна вигадати щось дуже нестандартне, наприклад, влаштувати ось таке свято.

Або можна замовити ось таку яскраву арку.

Тут ви можете переглянути відео з добіркою фотографій з оформлення свят.

Можливо ви знайдете щось цікаве для себе.

При оформленні свята потрібно врахувати три найважливіші моменти.

  • Місце проведення урочистого заходу. Залежно від цього підбираються відповідні композиції. Так, наприклад, на вулиці потрібно враховувати погодні умови. При вітрі конструкцію потрібно добре зміцнити. А у сонячну погоду не забути обробити латексні кулі спеціальною захисною рідиною.
  • Винуватець урочистостей. Якщо це День народження, то обов’язково потрібно врахувати усі побажання та уподобання іменинника, адже це його казковий день. На корпоративі можна підкреслити стиль компанії, підібравши правильну кольорову гаму кульок. Готуючись до тематичної вечірки, важливо подбати про різні деталі, щоб не проґавити головну ідею вечора. Припустимо, на піратській вечірці обов’язково повинні бути фігури у вигляді піратів, папуги або повітряний корабель.
  • Фінансові можливості. У наш непростий час доводиться заощаджувати. Наша компанія з розумінням ставитиметься до кожного клієнта, тому на будь-який гаманець ми підберемо те, що вам потрібно.

Заряджайте позитив. Даруйте радість собі та близьким. І звертайтеся до нашої судді аеродизайну. Ми будемо раді допомогти вам.